16 Maart 2018

Fiat Professional sponsor FIM MXGP motorcross wereldkampioenschap

Voor het derde jaar op rij is Fiat Professional officieel sponsor van het FIM MXGP motorcross wereldkampioenschap.  9-voudig wereldkampioen en titelverdediger Tony Cairloli is Fiat Professional ambassadeur en belichaamt als geen ander de ambities van het snel groeiende merk.

Lijnden, 7 februari 2018

Het Wereldkampioenschap FIM MXGP Motocross slaat zijn tenten op in Europa. Na de openingswedstrijd in Patagonië trekken de rijders naar het circuit van Valkenswaard, waar op zondag 18 maart de eerste afspraak op het Oude Continent plaatsvindt.

Titelverdediger Tony Cairoli, die na zijn eerste plaats in de eerste race en zijn tweede plaats in de tweede race (Patagonië) al 47 punten achter zijn naam heeft staan, deelt de eerste plaats met zijn concurrent. Tony Cairoli is merkambassadeur van Fiat Professional, dat voor het derde jaar op rij optreedt als officiële sponsor van het kampioenschap. De Fullback Cross, de pick-up van Fiat Professional, staat hem bij in die rol.

De Fullback Cross is dan ook niet toevallig de 'productheld' in de officiële vloot voor het Wereldkampioenschap FIM MXGP Motocross. Hij biedt alle werk- en vrijetijdseisen het hoofd. Dit robuuste en betrouwbare voertuig heeft een indrukwekkend laad- en trekvermogen. Door bovendien een elektronisch inschakelbare vierwielaandrijving te gebruiken, overwint hij moeiteloos de ruwste terreinen en de zwaarste omstandigheden, zoals zware vrachten vervoeren over moeilijke terreinen. 

Het partnerschap tussen Fiat Professional en het Wereldkampioenschap FIM MXGP Motocross steunt op authentieke gedeelde waarden zoals enthousiasme, vastberadenheid en een constant engagement. Al die waarden vinden we ook terug in Tony Cairoli, die ook dit seizoen zijn gebruikelijke volharding en moed tentoonspreidt in het wereldkampioenschap en zo de liefde voor uitdagingen weerspiegelt die Fiat Professional zo na aan het hart ligt. Na een uiterst succesvol 2017 maakt Fiat Professional zich op voor een opwindend 2018, boordevol innovaties en nieuwe ontwikkelingen, die het gamma nog completer zullen maken en de motocrosswereld en verschillende wedstrijden in het wereldkampioenschap zullen flankeren.

 

-----------------------------------------EINDE BERICHT----------------------------------------

 

 

 

Noot voor de redactie:

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) is de op 7 na grootste autofabrikant ter wereld. In 2017 verkocht FCA ruim 4,7 miljoen voertuigen. De groep ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt auto's, bedrijfswagens, onderdelen en productiesystemen wereldwijd. FCA bevindt zich in 40 landen, heeft 162 productiefaciliteiten, 87 R&D centers, dealers en importeurs in meer dan 150 landen. Het opereert met de merken Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Ram, Maserati, SRT (race divisie toegewijd aan high performance auto's) en Mopar (aftersalesmerk van FCA voor accessoires, services, customer care en originele onderdelen). Ook behoren Comau (productierobots), Magneti Marelli (elektronica) en Teksid (ijzer en aluminium onderdelen) tot FCA. FCA levert ook financieringen, lease- en huurdiensten door middel van dochterondernemingen, joint ventures en overeenkomsten met gespecialiseerde finance operators. FCA is beursgenoteerd op de New York Stock Exchange ("FCAU") en de Milan Stock Exchange ("FCA").

 

Niet voor publicatie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirco Rácz, Public Relations Manager.

T:             +31 (0) 20 3421 809

M:            +31 (0) 6 52 000 188

E:             mirco.racz@fcagroup.com

 

W: www.fiatprofessional.nl

W: www.fiatprofessionalpress.nl

 linkedin.com/company/fiat-bedrijfswagens

 

 

laatste video's

geavanceerd zoeken

Zoek...

Van
Aan
Zoek

Afbeeldingen


Download

Bijlagen