04 Juli 2016

Nieuwe veelzijdige Fiat Talento biedt optimaal comfort, beste laadvermogen in zijn segment en innovatieve oplossingen vanaf € 18.250

De nieuwe Talento van Fiat Professional combineert het beste laadvermogen in zijn segment met compacte buitenafmetingen en wendbaarheid. Deze maand staat de Talento bij de Fiat Professional dealer vanaf 18.250.

Fiat Professional introduceert de Talento, een model dat met zijn royale laadvermogen een ideale partner is met een veelzijdig karakter. Met de Talento is het Italiaanse bedrijfswagenmerk nog beter in staat om aan alle uiteenlopende wensen van klanten te voldoen. Het voertuig beantwoordt aan de échte behoeften van de klant, onder meer dankzij een volledig assortiment dat uiteenloopt van gesloten bestel, dubbele cabine, platformchassis en een personenvervoerversie.

Het interieur van de Fiat Talento is ontworpen voor optimaal comfort, uitstekende ergonomie en biedt een grote hoeveelheid aan functionele bergruimtes (circa 90 liter totaal). Optioneel is ook een praktische Mobile Office leverbaar, met een neerklapbare middelste stoel, die is voorzien van een wegklapbaar tafelblad en een rugleuning die nog meer bergruimte biedt. Ten slotte is er de ViewPlus-spiegel: een achteruitkijkspiegel in de zonneklep die de dode hoek verkleint en het zicht opzij verbetert.

Ook de laadruimte is praktisch en optimaal bruikbaar. De opening in de CargoPlus-scheidingswand, die toegang biedt tot de ruimte onder de voorstoelen, maakt het mogelijk om voorwerpen van wel 3,75 m lengte te vervoeren (4,15 m voor de versie met lange wielbasis).

Het beladen is eenvoudig dankzij de rechte, hoekige vorm van de laadruimte en de mogelijkheid om de achterdeuren tot wel 255 graden open te draaien. De goede toegankelijkheid is ook te danken aan de geringe tilhoogte van slechts 522 mm en de breedte van de schuifdeur van 1.030 mm. De laadruimte bedraagt 5,2 m3 voor de versie met korte wielbasis en 6 m3 met lange wielbasis en zelfs 8,6 m3 voor de lange versie met verhoogd dak. Dat betekent dat de Fiat Talento zelfs in de korte versie drie Europallets kan vervoeren.

Fiat Professionals nieuwste model heeft een laadvermogen tot wel 1.249 kg en een toegelaten totaalgewicht van 3.060 kg.

De nieuwe Fiat Talento biedt keuze uit vier 1,6-liter dieselmotoren die alle voldoen aan de Euro 6-emissienorm en zijn voorzien van Selective Catalytic Reduction-techniek (SRC), een systeem dat de emissie van stikstofoxide - schadelijk voor de gezondheid - reduceert door AdBlue in het uitlaatgas te spuiten. Alle vier motoren zijn voorzien van turbo's met variabele geometrie. Daarmee wordt eveneens de emissie beperkt, maar ook het brandstofverbruik - en dus ook de gebruikskosten.

De Fiat Talento heeft de nieuwste technologie aan boord en de veiligheidssystemen zijn van het hoogste niveau. Alle uitvoeringen zijn bijvoorbeeld standaard voorzien van ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) en EBA (noodremassistentie). Naast ESC met Hill Holder en Traction+, het elektronische sperdifferentieel dat de grip verbetert bij omstandigheden met weinig grip behoort eveneens tot de standaard veilgheidsuitrusting.

De nieuwe Fiat Talento staat deze maand bij de Nederlandse Fiat Professional dealer voor de volgende vanafprijzen:

Motor

Vermogen

Koppel

GVW

Ledig gewicht

Laadvermogen

Prijs excl. BTW en BPM

1.6 MultiJet

95 pk

260 Nm

2.800 kg

1.700 kg

1.100 kg

€ 18.250

1.6 MultiJet

120 pk

300 Nm

2.800 kg

1.700 kg

1.100 kg

€ 22.750

1.6 EcoJet S&S

125 pk

320 Nm

2.820 kg

1.718 kg

1.102 kg

€ 23.450

1.6 EcoJet S&S

145 pk

340 Nm

2.820 kg

1.718 kg

1.102 kg

€ 24.200


----------------------------------------EINDE BERICHT-------------------------------------------

 
Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

Toine Damo

Public Relations Officer

Tel: +31 6 2958 4772

 

Email: toine.damo@fcagroup.com

www.fcagroup.com

www.fiatprofessionalpress.nl

 

laatste video's

geavanceerd zoeken

Zoek...

Van
Aan
Zoek

Afbeeldingen


Download

Gerelateerde afbeeldingen


Bijlagen