11 Januari 2019

Talento Business Pro met dubbele cabine en € 225* netto bijtelling debuteert op Groene Sector Vakbeurs

Fiat Professional introduceert de Talento Business Pro met dubbele cabine op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Het model met zes zitplaatsen biedt de ruimte van een bedrijfswagen en het comfort  en zeer gunstige bijtelling van een personenauto. De Fiat Talento Business Pro is er al vanaf € 19.985*, met een netto bijtelling vanaf slechts € 225*.

In de dubbele cabine van de Fiat Talento Business Pro is plaats voor zes personen. Optioneel kan de passagiersbank voorin worden vervangen door een comfortabele en luxueuze passagiersstoel, waarmee de bedrijfswagen verandert in een vijfzitter.

De Talento Business Pro is voorzien van een efficiënte 125 EcoJet-motor. Deze 1,6 liter twinturbodiesel levert een vermogen van 125 pk en 320 Nm koppel, is zuinig en betrouwbaar.

Rijke uitrusting
Bovendien staat de Talento Business Pro garant voor een optimaal rijcomfort. Zo is hij standaard uitgerust met airconditioning, cruise control, een radio en mp3-speler met Bluetooth en stuurwielbediening, een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, elektrische bedienbare ramen en spiegels, een fijne bestuurdersstoel met armsteun, lendesteun en hoogteverstelling, parkeersensoren achter en een achterbank met middenarmsteun en ISOFIX-aansluitingen. Ondernemers die nog meer luxe wensen, kunnen terecht bij de Fiat Professional-dealer voor advies op maat.

De nieuwe Fiat Talento Business Pro is van 15 t/m 17 januari te zien op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg, op de stand van Fiat Professional. Meer informatie over de nieuwe uitvoering is beschikbaar op www.fiatprofessional.nl of via de Fiat Professional-dealer waar de Fiat Talento Business Pro na de beurs te bewonderen is.

 

* berekend op basis van de in 2019 geldende belastingschalen waarbij gebruik is gemaakt van  box 1, schijf 2 en een fiscale voertuigwaarde van € 31.989. De Netto catalogusprijs van € 19.985 is excl. BTW/BPM, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges.

 

-----------------------------------------EINDE BERICHT----------------------------------------

 

Noot voor de redactie:

 

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) is de op 7 na grootste autofabrikant ter wereld. In 2016 verkocht FCA ruim 4,7 miljoen voertuigen. De groep ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt auto's, bedrijfswagens, onderdelen en productiesystemen wereldwijd. FCA bevindt zich in 40 landen, heeft 162 productiefaciliteiten, 87 R&D centers, dealers en importeurs in meer dan 150 landen. Het opereert met de merken Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Ram, Maserati, SRT (race divisie toegewijd aan high performance auto's) en Mopar (aftersalesmerk van FCA voor accessoires, services, customer care en originele onderdelen). Ook behoren Comau (productierobots), Magneti Marelli (elektronica) en Teksid (ijzer en aluminium onderdelen) tot FCA. FCA levert ook financieringen, lease- en huurdiensten door middel van dochterondernemingen, joint ventures en overeenkomsten met gespecialiseerde finance operators. FCA is beursgenoteerd op de New York Stock Exchange ("FCAU") en de Milan Stock Exchange ("FCA").

 

Niet voor publicatie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirco Rácz, Public Relations Manager.

T:             +31 (0) 20 3421 809

M:            +31 (0) 6 52 000 188

E:             mirco.racz@fcagroup.com

 

W: www.fiatprofessional.nl

W: www.fiatprofessionalpress.nl

 

 

 

laatste video's

geavanceerd zoeken

Zoek...

Van
Aan
Zoek

Gerelateerde afbeeldingen